TARVITSEMME APUASI!

Ravintoloiden asiakaspaikkojen jälleen puolittuessa, olemme hiljaisen alkusyksyn jälkeen enemmän kuin lirissä.
Pyydämme siksi teidän kaikkien apua selvitäksemme hengissä haastavien aikojen yli:

  • Jos oma taloudellinen tilanteesi sen sallii, mutta ravintoloissa käynti tuntuu pelottavalta, osta meiltä ruokaa mukaan. Voit tilata sen myös etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse ja sopia tarkan ajan, milloin tulet hakemaan sen. Henkilökuntamme voi tarvittaessa tuoda ruoan sinulle ulos.

  • Jos olet lounasmielellä liikenteessä, muista, että suurin osa lounastelijoista tulee meille kello yhden- ja kahdentoista välissä, ja meille mahtuu tällä hetkellä vain 27 asiakasta kerrallaan. Mikäli haluat olla varma istumapaikasta, tee pöytävaraus.
    Lounasaikaankin voit lisäksi tilata ruokaa mukaan halutessasi jo etukäteen.

  • Iltaisinkin on nyt, pienestä paikkamäärästämme johtuen, hyvä tehdä pöytävaraus, ja eritoten, jos porukkanne on isompi kuin pari immeistä. Meille voi myös soittaa ja tsekata tilanteen istumapaikkojen suhteen.

  • Eritoten haluamme muistuttaa, että jos olet ikinä ajatellut meneväsi jälleen ravintolaan syömään „tilanteen rauhoituttua“, niin hyvin montaa ketjuun kuulumatonta ravintolaa ei näillä näkymin tule enää olemaan olemassa edes muutaman kuukauden kuluttua.
    Niin kutsuttu paikallisten tukeminen ei ole turha läppä.
    Koska tuskin kukaan meistä haluaa Helsinkiä, jossa ei ole kuin ketjuravintoloita ja -liikkeitä, niin osta palveluita niin paljon kuin taloutesi sallii.

Kiitos tämän lukemisesta ja jo saamastamme tuesta!
Pysytään kaikki terveinä ja niin pois päin :) <3


Olemme nimemme mukaisesti bistrohenkinen kortteliravintola eläväisen Hakaniemen torin kupeessa. Meillä ei ole pöytiintarjoilua tai valkoisia pöytäliinoja, mutta suhtaudumme silti sangen vakavasti
hyvää ruokaa ja mieltä kohtaan.

Keittiömme on auki
Maanantaisin & tiistaisin 11:00-21:15
Keskiviikkoisin & torstaisin 11:00-21:15
Perjantaisin 11:00-22:00
Lauantaisin 12:00-22:00
Sunnuntaisin 12:00-20:00

Tervetuloa myös koiran kanssa,
jos sinua ei haittaa, että lahjomme sitä kinkulla!


Ikäraja meillä on iltasaikaan 21 vuotta.